Napredni i specijalni tečajevi

Dopisna biblijska škola, osim osnovnog tečaja "Velike istine Biblije", pruža Vam i druge mogućnosti da upoznate Bibliju, Knjigu nad knjigama. To su napredni dopisni tečajevi, kao i specijalni tečajevi uživo. Svi ovi tečajevi su besplatni i bez obaveza.

 • Napredni tečaj "Tako je učio Isus" pruža dodatne informacije u vezi sa osnovnim biblijskim učenjima. Novi način izlaganja gradiva i nove vrste pitanja omogućavaju Vam da produbite svoje poznavanje Biblije. Ovaj tečaj sastoji se od 26 lekcija i namenjen je pre svega polaznicima koji su završili osnovni tečaj "Velike istine Biblije". Napredni tečaj "Tako je učio Isus" možete pohađati dopisnim putem, a lekcije možete čitati preko web-a ili u štampanom obliku.
 • Napredni tečaj "'Vjeruju' ranog hrišćanstva" rasvetljava istine Biblije iz nešto drugačije perspektive, dajući dublji uvid u njeno neprolazno blago. Ovaj tečaj se sastoji od 26 lekcija i namenjen je pre svega polaznicima koji su završili druge dopisne tečajeve. U ovom trenutku lekcije naprednog tečaja "'Vjeruju' ranog hrišćanstva" možete dobiti samo u štampanom obliku i to na srpskom jeziku, ćirilicom.
 • Ako ste već završili jedan ili više naših dopisnih tečajeva, preporučujemo Vam proučavanje Biblije uživo, sa Vašim ličnim mentorom. I ako niste završili nijedan od naših tečajeva, dobrodošli - možete započeti druženje sa Biblijom na ovaj način. Proučavanje se odvija pojedinačno ili u malim grupama, kod Vas ili kod nas, u vreme i na način koji Vama odgovara! Pošaljite nam Vaše podatke i naš saradnik će Vam se javiti radi dogovora o proučavanju.
 • Dopisna biblijska škola, u saradnji sa drugim institucijama, povremeno organizuje javna predavanja u vezi sa Biblijom. Takođe se organizuju specijalni seminari, najčešće u vezi sa biblijskim proročanstvima, na kojima se u malim grupama proučava Knjiga proroka Danila, knjiga Otkrivenje i drugi biseri Biblije. Na sličan način iznose se i drugačije teme, na primer Biblija i zdravlje, Biblija i nauka, Biblija o braku i slično. Pošaljite nam Vaše podatke i naši saradnici će Vas obaveštavati kada u Vašoj blizini budu organizovana takva predavanja ili seminari.
 • Ako želite da nabavite dodatnu literaturu u vezi sa Biblijom, javite nam se. Naši saradnici će Vam sa zadovoljstvom preporučiti literaturu koja odgovara Vašim interesovanjima i uputiti Vas kako da je nabavite. Na isti način osim knjiga možete nabaviti kasete, CD-ove i slično, a naravno i samu Bibliju.
 • Početna stranica   Osnovni tečaj -
  "Velike istine Biblije"
    Napredni i
  specijalni tečajevi
    Tečaj za decu -
  "Prijatelj malenih"
    Najčešća pitanja u vezi sa
  Dopisnom biblijskom školom

  Dopisna biblijska škola
  Poštanski pregradak 20
  11091 Beograd
  dbs@biblijagovori.info